tallava
Zyber Avdiu - Tallava live 2011 (50min)/Zyber Avdiu - Tallava live 2011 (50min)/ - Nov 27 2018 07:26:03 PM
Zyber Avdiu - Beqaria (Album 2011)/Zyber Avdiu - Beqaria (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:26:01 PM
Ymeri/Ymeri/ - Nov 27 2018 07:25:37 PM
Xili - Ani Ani [Album 2010]/Xili - Ani Ani [Album 2010]/ - Nov 27 2018 07:25:27 PM
Xheza/Xheza/ - Nov 27 2018 07:25:03 PM
Xheza & Naseri & Pandora & Mimoza/Xheza & Naseri & Pandora & Mimoza/ - Nov 27 2018 07:25:12 PM
Xheni/Xheni/ - Nov 27 2018 07:24:51 PM
Xhemil Salihu/Xhemil Salihu/ - Nov 27 2018 07:23:37 PM
Xhemil Salihu - Diaspora[Album 2009]/Xhemil Salihu - Diaspora[Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:23:51 PM
Xhela - 2009 Album/Xhela - 2009 Album/ - Nov 27 2018 07:23:33 PM
Xheki/Xheki/ - Nov 27 2018 07:23:00 PM
Xheki - Ta mar zemren (Album 2011)/Xheki - Ta mar zemren (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:23:14 PM
Vezire Gashi - Si llokum (Live Album 2011)/Vezire Gashi - Si llokum (Live Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:22:43 PM
Venita Bajrami - Me ka mar malli me te pa/Venita Bajrami - Me ka mar malli me te pa/ - Nov 27 2018 07:22:22 PM
Vellezerit Zikolli/Vellezerit Zikolli/ - Nov 27 2018 07:22:12 PM
Vellezerit Aliu/Vellezerit Aliu/ - Nov 27 2018 07:21:52 PM
Vellezerit Aliu & Avni Rinia/Vellezerit Aliu & Avni Rinia/ - Nov 27 2018 07:22:01 PM
Valton Krasniqi - Dashuri me zor (Album 2011)/Valton Krasniqi - Dashuri me zor (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:21:30 PM
Valtoni Krasniqi - 2009 Album/Valtoni Krasniqi - 2009 Album/ - Nov 27 2018 07:21:44 PM
Valon Kumanova/Valon Kumanova/ - Nov 27 2018 07:21:10 PM
Valle Dasmash 2011/Valle Dasmash 2011/ - Nov 27 2018 07:21:05 PM
Valbona Kryeziu - Nuk pyet dashnia/Valbona Kryeziu - Nuk pyet dashnia/ - Nov 27 2018 07:20:49 PM
The Best/The Best/ - Nov 27 2018 07:20:31 PM
Teuta Selimi/Teuta Selimi/ - Nov 27 2018 07:19:26 PM
Teuta Selimi - Ska shansa (Album 2011)/Teuta Selimi - Ska shansa (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:20:16 PM
Teuta Selimi - Live Album 2009)/Teuta Selimi - Live Album 2009)/ - Nov 27 2018 07:20:02 PM
Teuta Selimi - Live (Album 2012)/Teuta Selimi - Live (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:19:47 PM
Sulltani/Sulltani/ - Nov 27 2018 07:19:06 PM
Shqipe Abazi - Keng gurbeti (Album 2011)/Shqipe Abazi - Keng gurbeti (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:17:44 PM
Shkurte Gashi - Live Tallava 2009/Shkurte Gashi - Live Tallava 2009/ - Nov 27 2018 07:17:28 PM
Sef Duraj - Ke mem lyp 2009 NEW/Sef Duraj - Ke mem lyp 2009 NEW/ - Nov 27 2018 07:17:15 PM
Sali Salihu/Sali Salihu/ - Nov 27 2018 07:17:08 PM
Sala Maloku - Tallava/Sala Maloku - Tallava/ - Nov 27 2018 07:17:08 PM
Remi/Remi/ - Nov 27 2018 07:17:03 PM
Ramadan Abazi - Luj Luj [Album 2009]/Ramadan Abazi - Luj Luj [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:16:49 PM
Rama - Vajtuese [2009]/Rama - Vajtuese [2009]/ - Nov 27 2018 07:16:35 PM
ProBand - Hajde me mu - Album 2009/ProBand - Hajde me mu - Album 2009/ - Nov 27 2018 07:16:32 PM
Pandora/Pandora/ - Nov 27 2018 07:16:10 PM
Pandora - 2009 Album/Pandora - 2009 Album/ - Nov 27 2018 07:16:19 PM
Nysret Muqiqi/Nysret Muqiqi/ - Nov 27 2018 07:15:04 PM
Njomza Hyseini - Tallava (Album 2013)/Njomza Hyseini - Tallava (Album 2013)/ - Nov 27 2018 07:15:01 PM
Nazmie Prokshi - Tallava/Nazmie Prokshi - Tallava/ - Nov 27 2018 07:14:37 PM
Muzafer Islami - Faj te ti faj te un/Muzafer Islami - Faj te ti faj te un/ - Nov 27 2018 07:14:32 PM
Muharrem Ahmeti - Me Musafir [Album 2009]/Muharrem Ahmeti - Me Musafir [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:14:28 PM
Muharrem Ahmeti - Loti vjen nga syri/Muharrem Ahmeti - Loti vjen nga syri/ - Nov 27 2018 07:14:22 PM
Muharem Ahmeti/Muharem Ahmeti/ - Nov 27 2018 07:14:17 PM
Motrat Hoxha - Qaj moj Lule (Album 2011)/Motrat Hoxha - Qaj moj Lule (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:13:36 PM
Motrat Hoxha - Live [Album 2010]/Motrat Hoxha - Live [Album 2010]/ - Nov 27 2018 07:13:24 PM
Mimoza Shkodra - Live (Album 2013)/Mimoza Shkodra - Live (Album 2013)/ - Nov 27 2018 07:13:07 PM
Mimoza - Tallava/Mimoza - Tallava/ - Nov 27 2018 07:12:33 PM
Mima - Shpirt e Zemer [Album 2009]/Mima - Shpirt e Zemer [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:12:29 PM
Mexhit Selimaj - Me ke lane me femi/Mexhit Selimaj - Me ke lane me femi/ - Nov 27 2018 07:12:16 PM
Mevaip Sadiku/Mevaip Sadiku/ - Nov 27 2018 07:11:59 PM
Mentor Kurtishi/Mentor Kurtishi/ - Nov 27 2018 07:10:42 PM
Mentor Kurtishi - Vuaj Vuaj 2009 NEW/Mentor Kurtishi - Vuaj Vuaj 2009 NEW/ - Nov 27 2018 07:11:48 PM
Mentor Kurtishi - Te dua (Album 2014)/Mentor Kurtishi - Te dua (Album 2014)/ - Nov 27 2018 07:11:36 PM
Mentor Kurtishi - Pse o zemer (Album 2013)/Mentor Kurtishi - Pse o zemer (Album 2013)/ - Nov 27 2018 07:11:25 PM
Mentor Kurtishi - Moj Hatixhe (Album 2011)/Mentor Kurtishi - Moj Hatixhe (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:11:13 PM
Mentor Kurtishi - Like (Album 2012)/Mentor Kurtishi - Like (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:10:56 PM
Memi/Memi/ - Nov 27 2018 07:10:02 PM
Memi - Hajde dalim pak [Album 2009]/Memi - Hajde dalim pak [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:10:17 PM
Meda live 2009/Meda live 2009/ - Nov 27 2018 07:09:57 PM
Meda - Live Tallava (Album 2012)/Meda - Live Tallava (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:09:42 PM
Meda - Live (Album 2012)/Meda - Live (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:09:21 PM
Meda - Lamtumire (Album 2011)/Meda - Lamtumire (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:09:06 PM
Meda - Kur e don e don 2009 NEW/Meda - Kur e don e don 2009 NEW/ - Nov 27 2018 07:08:47 PM
Mark Gojani/Mark Gojani/ - Nov 27 2018 07:08:29 PM
Mahir Opoja/Mahir Opoja/ - Nov 27 2018 07:08:23 PM
Lule Mustafa - Kadal dale (Album 2011)/Lule Mustafa - Kadal dale (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:08:15 PM
Liri/Liri/ - Nov 27 2018 07:07:57 PM
Lindor Krasniqi/Lindor Krasniqi/ - Nov 27 2018 07:26:05 PM
Lindita Kryeziu & Hikmete Ahmetaj - Unazen_/Lindita Kryeziu & Hikmete Ahmetaj - Unazen_/ - Nov 27 2018 07:07:39 PM
Lili - Sharmi yt (Album 2011)/Lili - Sharmi yt (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:07:29 PM
Leta - Bejna Dasem (Album 2011)/Leta - Bejna Dasem (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:07:12 PM
Lendita Selimi - Sot ose neser (Album 2011)/Lendita Selimi - Sot ose neser (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:06:51 PM
Labinot Tahiri - Live Album 2011/Labinot Tahiri - Live Album 2011/ - Nov 27 2018 07:06:36 PM
Labi/Labi/ - Nov 27 2018 07:05:52 PM
Labi & Bekimi & Afrimi/Labi & Bekimi & Afrimi/ - Nov 27 2018 07:06:07 PM
Kujtim Aliu - Ama Doren [Album 2010]/Kujtim Aliu - Ama Doren [Album 2010]/ - Nov 27 2018 07:05:43 PM
Kenget e Shekullit 2010 & 2011 Komplet/Kenget e Shekullit 2010 & 2011 Komplet/ - Nov 27 2018 07:05:26 PM
Kadenca & Naseri/Kadenca & Naseri/ - Nov 27 2018 07:05:10 PM
Ibrahim Kasami/Ibrahim Kasami/ - Nov 27 2018 07:04:53 PM
Hysi - Ishalla spo bjen shi (Live 2011)/Hysi - Ishalla spo bjen shi (Live 2011)/ - Nov 27 2018 07:04:43 PM
Hite Tallava 2011/Hite Tallava 2011/ - Nov 27 2018 07:04:36 PM
Hazir Qelaj/Hazir Qelaj/ - Nov 27 2018 07:04:09 PM
Gezim Doberdolani - Te Kam Prit [Album 2009]/Gezim Doberdolani - Te Kam Prit [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:03:54 PM
Gazmend Rama {Gazi}/Gazmend Rama {Gazi}/ - Nov 27 2018 07:03:42 PM
Gazmend Rama - Ska repriza (Album 2012)/Gazmend Rama - Ska repriza (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:03:27 PM
Gazmend Rama - Kthehu 2009 NEW/Gazmend Rama - Kthehu 2009 NEW/ - Nov 27 2018 07:03:10 PM
Gazmend Rama - E imja je (Album 2014)/Gazmend Rama - E imja je (Album 2014)/ - Nov 27 2018 07:02:54 PM
Gazmend Rama - Dridhe dridhe (Album 2011)/Gazmend Rama - Dridhe dridhe (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:02:43 PM
Gazi dhe Shyhrete Behluli - Live [Album 2010]/Gazi dhe Shyhrete Behluli - Live [Album 2010]/ - Nov 27 2018 07:02:18 PM
Gazi Bajrami dhe Mentori - Live Tallava 2011/Gazi Bajrami dhe Mentori - Live Tallava 2011/ - Nov 27 2018 07:02:03 PM
Gazi & Shyhrete Behluli -  2009 Album/Gazi & Shyhrete Behluli - 2009 Album/ - Nov 27 2018 07:01:56 PM
Flora Gashi - Te stacioni i trenit (Album 2014)/Flora Gashi - Te stacioni i trenit (Album 2014)/ - Nov 27 2018 07:01:45 PM
Flora Gashi - Sy jeshili (Album 2012)/Flora Gashi - Sy jeshili (Album 2012)/ - Nov 27 2018 07:01:36 PM
Flora Gashi - Ah dashni (Album 2011)/Flora Gashi - Ah dashni (Album 2011)/ - Nov 27 2018 07:01:21 PM
Fikret Dauti dhe Pandora - Tallava/Fikret Dauti dhe Pandora - Tallava/ - Nov 27 2018 07:01:07 PM
Feduard Zikolli/Feduard Zikolli/ - Nov 27 2018 07:01:05 PM
Fatmir Hoxha/Fatmir Hoxha/ - Nov 27 2018 07:00:48 PM
Fatmir Hoxha - Kenge darsmash/Fatmir Hoxha - Kenge darsmash/ - Nov 27 2018 07:01:03 PM
Fati Sinani/Fati Sinani/ - Nov 27 2018 07:00:35 PM
Faik Rama - Te Dashuroj [Album 2009]/Faik Rama - Te Dashuroj [Album 2009]/ - Nov 27 2018 07:00:30 PM
Fahri Gashi - Skam mall per ty (Album 2013)/Fahri Gashi - Skam mall per ty (Album 2013)/ - Nov 27 2018 07:00:12 PM
Fadili Dhe Rina - Koha Kalon [Album 2010]/Fadili Dhe Rina - Koha Kalon [Album 2010]/ - Nov 27 2018 06:59:54 PM
Fadili & Lumja/Fadili & Lumja/ - Nov 27 2018 06:59:36 PM
Ermal Fejzullahu - Kthehu (Album 2011)/Ermal Fejzullahu - Kthehu (Album 2011)/ - Nov 27 2018 06:59:19 PM
Enver Kolgeci - Album [2009]/Enver Kolgeci - Album [2009]/ - Nov 27 2018 06:58:57 PM
Enver Ademi - Genjeshtare 2009 NEW/Enver Ademi - Genjeshtare 2009 NEW/ - Nov 27 2018 06:58:44 PM
Endrit Hyseini - Tallava Live (Album 2013)/Endrit Hyseini - Tallava Live (Album 2013)/ - Nov 27 2018 06:58:26 PM
Ekstra Tallava (Album 2013)/Ekstra Tallava (Album 2013)/ - Nov 27 2018 06:58:08 PM
Edi Furra - Te kendojm se bashku_/Edi Furra - Te kendojm se bashku_/ - Nov 27 2018 06:57:54 PM
Duli/Duli/ - Nov 27 2018 06:56:17 PM
Duli - Vendi jone i vjeter (Album 2012)/Duli - Vendi jone i vjeter (Album 2012)/ - Nov 27 2018 06:57:27 PM
Duli - Malli per atdheun 2009 NEW/Duli - Malli per atdheun 2009 NEW/ - Nov 27 2018 06:57:12 PM
Duli - Fjalet e zemres (Album 2011)/Duli - Fjalet e zemres (Album 2011)/ - Nov 27 2018 06:56:56 PM
Duli - Ah Dashuria [Album Komplet 2010]/Duli - Ah Dashuria [Album Komplet 2010]/ - Nov 27 2018 06:56:37 PM
Dini - Pina Viski o me coca cola (2009) Album/Dini - Pina Viski o me coca cola (2009) Album/ - Nov 27 2018 06:55:27 PM
Dani - Sa mka marr malli [Album 2009]/Dani - Sa mka marr malli [Album 2009]/ - Nov 27 2018 06:55:06 PM
cgi-bin/cgi-bin/ - Nov 27 2018 06:37:39 PM
Burim Bytyqi - Dashnija (Album 2013)/Burim Bytyqi - Dashnija (Album 2013)/ - Nov 27 2018 06:54:55 PM
Burim Aliu - Te kam xhan 2009_/Burim Aliu - Te kam xhan 2009_/ - Nov 27 2018 06:54:38 PM
Buqja & Gazi & Linda - Plus Minus Album_/Buqja & Gazi & Linda - Plus Minus Album_/ - Nov 27 2018 06:54:26 PM
Buqe Rama - Mesazhi i fundit 2009 NEW/Buqe Rama - Mesazhi i fundit 2009 NEW/ - Nov 27 2018 06:54:05 PM
Besnik Zeqiri - 2009 Album/Besnik Zeqiri - 2009 Album/ - Nov 27 2018 06:53:49 PM
Besnik Pamaj/Besnik Pamaj/ - Nov 27 2018 06:53:37 PM
Berati dhe Qumilat - Ndahet Zemra 2010/Berati dhe Qumilat - Ndahet Zemra 2010/ - Nov 27 2018 06:53:22 PM
Beli/Beli/ - Nov 27 2018 06:53:06 PM
Bekim Kumanova/Bekim Kumanova/ - Nov 27 2018 06:51:04 PM
Bekim Kumanova - Tallava (Album 2012)/Bekim Kumanova - Tallava (Album 2012)/ - Nov 27 2018 06:52:05 PM
Bekim Kumanova - Kaluan vite (Album 2011)/Bekim Kumanova - Kaluan vite (Album 2011)/ - Nov 27 2018 06:51:50 PM
Bekim Kumanova & Muharem Ahmeti/Bekim Kumanova & Muharem Ahmeti/ - Nov 27 2018 06:51:30 PM
Bekim Kumanova & Mentor Kurtishi/Bekim Kumanova & Mentor Kurtishi/ - Nov 27 2018 06:51:19 PM
Bekim Kumanova & Labi/Bekim Kumanova & Labi/ - Nov 27 2018 06:51:14 PM
Bekim Kastrati/Bekim Kastrati/ - Nov 27 2018 06:50:21 PM
Bekim Kastrati - Tallava live/Bekim Kastrati - Tallava live/ - Nov 27 2018 06:50:43 PM
Bekim Kastrati - Gurbeti (Album 2011)/Bekim Kastrati - Gurbeti (Album 2011)/ - Nov 27 2018 06:50:27 PM
Bekimi & Vullneti/Bekimi & Vullneti/ - Nov 27 2018 06:52:43 PM
Bekimi & Medi & Cimi/Bekimi & Medi & Cimi/ - Nov 27 2018 06:52:36 PM
Bekimi & Bardha - Luj Qyqek - [Album 2009]/Bekimi & Bardha - Luj Qyqek - [Album 2009]/ - Nov 27 2018 06:52:18 PM
Bashkim Spahiu - U Martove 2009 NEW/Bashkim Spahiu - U Martove 2009 NEW/ - Nov 27 2018 06:50:08 PM
Bajram Gigolli/Bajram Gigolli/ - Nov 27 2018 06:49:19 PM
Bajram Gigolli - Kjo dashnia (Album 2012)/Bajram Gigolli - Kjo dashnia (Album 2012)/ - Nov 27 2018 06:49:51 PM
Bajram Gigolli - Hasan Aga (Album 2009)/Bajram Gigolli - Hasan Aga (Album 2009)/ - Nov 27 2018 06:49:33 PM
Aziz Murati - Mashalla mashalla (Album 2011)/Aziz Murati - Mashalla mashalla (Album 2011)/ - Nov 27 2018 06:49:05 PM
Aziz Murati - Live 2009 NEW/Aziz Murati - Live 2009 NEW/ - Nov 27 2018 06:48:51 PM
Artan Jusufi - Zvicerane  (Album 2013)/Artan Jusufi - Zvicerane (Album 2013)/ - Nov 27 2018 06:48:38 PM
Artan Jusufi - U Largove [Album 2009]/Artan Jusufi - U Largove [Album 2009]/ - Nov 27 2018 06:48:17 PM
Artan Jusufi - Kris dashnia pa kujtu/Artan Jusufi - Kris dashnia pa kujtu/ - Nov 27 2018 06:48:02 PM
Artan Ferati - Foli Zemres [Album 2009]/Artan Ferati - Foli Zemres [Album 2009]/ - Nov 27 2018 06:47:42 PM
Arsim Kosova - Jasha jasha (Album 2010)/Arsim Kosova - Jasha jasha (Album 2010)/ - Nov 27 2018 06:47:27 PM
Armend Makica & Salih Gashi - Tallava [2009]/Armend Makica & Salih Gashi - Tallava [2009]/ - Nov 27 2018 06:47:08 PM
Alban Blaku/Alban Blaku/ - Nov 27 2018 06:46:59 PM
Ajet Sinani - Ah Kur Vallzon [Album 2009]/Ajet Sinani - Ah Kur Vallzon [Album 2009]/ - Nov 27 2018 06:46:47 PM
Afrim Muqiqi/Afrim Muqiqi/ - Nov 27 2018 06:46:35 PM
Adnan Kryeziu - As kafe as llafe [Album 2010]/Adnan Kryeziu - As kafe as llafe [Album 2010]/ - Nov 27 2018 06:46:13 PM
Adnan Isaku/Adnan Isaku/ - Nov 27 2018 06:46:00 PM
Adnan Daci/Adnan Daci/ - Nov 27 2018 06:45:05 PM
Adnan Daci - Nuk patem faj (Album 2012)/Adnan Daci - Nuk patem faj (Album 2012)/ - Nov 27 2018 06:45:45 PM
Adnan Daci - Live Album 2009 New/Adnan Daci - Live Album 2009 New/ - Nov 27 2018 06:45:26 PM
Adem Ramadani/Adem Ramadani/ - Nov 27 2018 06:44:49 PM
Adem Kastrati/Adem Kastrati/ - Nov 27 2018 06:44:40 PM
2011 Kolazh Tallava/2011 Kolazh Tallava/ - Nov 27 2018 06:44:36 PM
2009 Kolazh Tallava/2009 Kolazh Tallava/ - Nov 27 2018 06:44:11 PM
.well-known/.well-known/ - Nov 27 2018 07:26:05 PM
-Tallava te perzgjedhura 2013/-Tallava te perzgjedhura 2013/ - Nov 27 2018 06:43:49 PM
+Ylber Osmani - Tallava Album 2015/+Ylber Osmani - Tallava Album 2015/ - Nov 27 2018 06:43:19 PM
+Xhela - Live Tallava (Album 2015)/+Xhela - Live Tallava (Album 2015)/ - Nov 27 2018 06:42:57 PM
+Tallava te perzgjedhura 2014/+Tallava te perzgjedhura 2014/ - Nov 27 2018 06:42:47 PM
+Gazmend Rama - Dy shok (Album 2016)/+Gazmend Rama - Dy shok (Album 2016)/ - Nov 27 2018 06:41:57 PM
+Aferdita Demaku - Live Album 2016/+Aferdita Demaku - Live Album 2016/ - Nov 27 2018 06:41:44 PM
++Aida Doci - Sishte hera e pare (Album 2016)/++Aida Doci - Sishte hera e pare (Album 2016)/ - Nov 27 2018 06:41:24 PM
.ftpquota.ftpquota 0KB Nov 27 2018 06:41:13 PM


About us | Privacy Policy | Terms of use | Report Abuse

Partner sites:
Lajmet Shqip | Shkarko Muzik Shqip | Filma me Titra Shqip | Poezi Shqip | Poezi Dashurie | Mp3 Shqip Falas | stars without makeup | Shiko Tv Shqip Falas

Tallava is a type of Balkan music mixed with Greek, Turkish, Albanian and Slavic undertones. MuzikTallava.com everyday is visited from visitoes from different places of the world that are curious or are fans of Ballkan music (Albanian, Greek, Turkish, Bullgarian) so every of you who can sing tallava we offer to send you your music to Muziktallava.com